Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

My kids - baby shop

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Protectie pentru saltea MyKids 120x60 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
00007847
Out Of stock
Descriere
Pentru ca salteaua pentru patut sa aiba o viata cat mai lunga, veti avea nevoie de o protectie speciala pe care sa o puneti sub cearsaf.

Este prevazuta cu 4 portiuni elastice la fiecare capat pentru a se fixa de saltea. Partea superioara este confectionata 100% din bumbac matlasat de calitate superioara care are foarte bune calitati absorbante. Protectia are si ea un rol foarte important, deoarece ofera alaturi de husa si cearceaf, protectie sanatatii bebelusului ajutand la un somnic linistit, relaxat si sa nu dezvolte alergii sau urticarii provocate in general de materialele de proasta calitate sau non-bumbac.

Toate materialele textile sunt atestate cu certificat Oeko TEX Standard 100 (fara substante nocive). Prezenta certificatului OekoTex este reconfirmarea faptului ca toate materialele textile folosite in constructia saltelei sunt conforme si supuse unor riguroase teste de rezistenta si calitate.

Aceasta protectie saltea este ideala in lupta cu bacteriile, praful si microbii.

Dimensiuni: 120(L)x60(l)cm

Protectia pentru saltea este compatibila cu orice tip de saltea, cu aceleeasi dimensiuni, cu o inaltime maxima de 15 cm.

Pentru societati comerciale, sau pentru colaborare va asteptam sa ne contactati, pentru a va prezenta o oferta personalizata, bazata pe nevoile dumneavoastra.
De asemenea, va asteptam sa ne vizualizati si restul produselor pe www.mykids.ro
La cerere puteam sa facem si pe alte dimensiuni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura